Sportfiskemässan 2015 i Jönköping 20-22 Mars

Det börjar dra ihop sig! Vi är laddade till tusen och har fullt upp med att få allt på plats inför årets stora händelse i Sportfiskesverige! Allt pekar åt att årets mässa kommer att bli den grymmaste mässan någonsin! Så mycket roliga nyheter och spännande events så det knappt går att hålla reda på dem. Just därför tänkte vi här stolpa upp lite kortfattat vad som händer ikring Fly Dressing/Vision under Sportfiskemässan 2015.

IMG 0084 Sportfiskemässan 2015 i Jönköping 20 22 Mars

Printa eller kom in och snacka med oss i monter D:63 (Det är den grymmast montern om ni har svårt att hitta den)

Aktiviteter:

Prova på flytring:

Har du alltid undrat hur det är att sitta i en sån där badanka? Hur är de att manövrera osv? Personal ifrån Fly Dressing/Vision är dig behjälplig i dina första trevande steg.

Plats: Dragbassängen

Tider: Fredag & lördag 10:00-10:50

Uppvisining av flugor i akvariet

Europas största mobila akvarium är återigen på plats på mässan och självklart vill vi visa er diverse flugors magiska gång i vattnet!

Plats: Stora akvariet

Tider:

Fredag 11:30 & 13:30

Lördag 12:30 & 16:00

Söndag 14:00

Kastuppvisning av Emma på kastbanan

Kanske en av Sveriges coolaste flugfiskare Emma Lindgren kommer att hålla en inspirerande uppvisning en gång om dagen på flugkastarbanan!

Fredag: 11:30-11:50

Lördag: 12:00-12:20

Söndag: 12:45-13:00

Flugfiskekurs för tjejer Emma håller även i nybörjarkurser för tjejer vid fem tillfällen under mässan. Du får här lära dig grunderna i kastteknik och även binda din första fluga. Kan man få en bättre start på sin karriär som flugfiskare? Anmäl dig i Fjällornas monter C:46. Tiderna för kurserna följer nedan:

Fredag: 12:00 & 14:30

Lördag: 12:30 & 16:30

Söndag: 13:00

Fly vs Jerk 6. El grande finale!!

fredagen klockan 16:30 visas finalen av Fly vs Jerk på stora scenen. Alla vet ju redan att fluga är den överlägset bästa metoden att fiska gädd, men kommer Team Vision Sweden eller Team Vision Finland lyckas dra det längsta strået i år igen? Ingen vet, allra minst deltagarna. Hela gänget kommer att finnas på plats under visning vilket tillför en helt ny dimension. Tråkningarna lär nå nya höjder! Missa inte detta! Episkt är en underdrift.

Torsk på Torsk!

Det strandnära fisket efter torsk med fluga i Öresund är en utmaning och resurs som många än inte testat på. Brutala fighter med fisk bortåt 10 kilo på grunt vatten är något av det fränaste du kan uppleva i flugfiskeväg i Sverige i dag. Steffan Jensen kommer i sitt föredrag ge dig alla genvägar du behöver för att komma igång och testa på detta fantastiska fiske. Plats: Lilla Scenen på Havsfisketorget Fredag 16:00 Lördag: 15:00

I Montern (D:63) I vår monter kommer det självklart precis som vanligt vara minst sagt fullt pådrag. Mängder med produktnyheter ifrån Vision samt i stort sett hela det övriga sortimentet finns på plats för påseende och test. Bauer kommer att binda gäddflugor som aldrig förr och visa upp diverse grymma nyheter på den fronten. Jonatan ”Backlure” Backlund finns i montern även i år och kommer att sitta och airbrusha och göra grymma poppers. Han har lovat att han ska ha med sig en hel del smått och gott! Här finns även viss risk för att vi kommer att se de enda inslagen av spinnfiske i montern… Oskar Hagelin ifrån Vänersborg eller ”Streamerkungen” som vi brukar kalla honom kommer att sitta och binda megafeta artikulerade streamers för riktigt stor öring. Detta är ett ruggigt spännande och effektivt fiske som är på inmarsch i Sverige ifrån andra sidan Atlanten. Ta ett snack med Oskar och hör vad som är hela grejen!

Utöver dessa herrar kommer montern att drälla av profiler som ”Skägget Bergman”, Steffan Jensen, Sussi Stridh, Emma Lindgren, Bratten, Holmér, Tuomas Rytkönän, Martin ”drytrout” Jensen osv. Kolla in riktigt intressanta nyheter ifrån världens bästa glasögontillverkare Costa del Mar, Känn på marknadens smartaste och coolaste bärsystem ifrån Amerikanska Vedavoo eller se hela vårt utbud av Hoo Rags grymma bandanas. Detta är bara exempel. Mycket mer kommer att finnas på plats!

 

Kommentarer inaktiverade.