Inför Livefisket!

Nu är det bara ett par dagar kvar tills jag ska vara med på Fishecos livefiske och det är en hel del att förbereda och tänka på. Vilket spö, lina, flugor, väder, vind, vattentemp och vattennivå är bara det lilla vanliga jag brukar ha koll på.

Det är första gången livefisket ska ske via vadning. Inga problem för mig men med tanke på kameramannen som inte är fiskare och definitivt aldrig vadat annat än på badstränder, så måste jag tänka ut vart vi ska fiska. 

Botten måste vara så vadarvänlig som möjligt för det är ingen billig utrustning Igelkotten (kameramannen) ska släpa på. Det andra problemet är att stället jag väljer ska ha täckning så att livefisket kan sändas över huvud taget.
 IMG 2123 Inför Livefisket! 
Nu är jag ju en tjej som gillar utmaningar så det ska nog gå bra. 

Inte nog med dessa utmaningar, jag har ännu en utmaning att genomföra!
 IMG 2184 Inför Livefisket! 
För varje landad gädda under sändningen dvs jag ska ta i tafsen för att det ska räknas, så tänker jag skänka 100kr till Cancerfonden. Självklart har jag utmanat Flydressing och Fisheco också och hur mycket de är beredda på att skänka till Cancerfonden får ni svar på, på onsdag den 4:e november.

Så se till att vara online, sök upp Fisheco på youtube och följ mig i direktsändning med start kl 13:00 (om nu allt det tekniska funkar som det ska)

 IMG 2120 Inför Livefisket! 

/ Sussi 

Kommentarer inaktiverade.