Ett pitstop i Karlstad

Just nu är jag på väg norrut.

En veckas efterlängtad semester med gäddflugfiske efter Norrländska monstergäddor står på schemat.
 IMG 1540 Ett pitstop i Karlstad 
Bilen är fullpackad med diverse tillbehör och självklart är även flugbindningspfylarna med på resan. Jag hoppas att det finns lite tid och ork att sitta och binda lite på kvällarna. 

På väg norrut blev det även ett pitstop i Karlstad för att besöka Suncity Predatorshow. Var ju bara tvungen att kolla så att grabbarna sköter sig och jobbar hårt i montern icon wink Ett pitstop i Karlstad

 IMG 1572 Ett pitstop i Karlstad 
Nicke fick såklart godkänt då han var snabb nog att binda upp en fluga åt mig. Lite nytt material och lite tips på hur den ska fiskas så den kommer att testas hårt inom några timmar. 

Martin och Skägget skötte sig också kanonbra, visade upp alla spännande nyheter och tog hand om besökarna som bara dom kan göra. Alltid med glimten i ögat och proffesionella på det de gör. Ni är bäst!!

Kul att träffa er och jag ser redan fram emot nästa höst för denna mässa vill jag gärna besöka igen.

Nu är det några mil kvar innan vi är framme så jag önskar Vision/Flydressing gänget, alla andra utställare och besökare en strålande mässdag. Tusen tack för all inspiration och positiv energi. Jag hoppas kunna återkomma med fina gäddbilder inom kort.

/ Sussi Stridh 

Kommentarer inaktiverade.